Nyt on ollut vähän taukoa rakentamisessa ja vielä enemmän päivittämisessä.
Pieniä sisustusprojekteja on tehty lasten taloissa. Paljon uusia huonekaluja, joista osaa on pitänyt korjata.

Tässä kuitenkin muutama kuva oman taloni edistymisestä. Olohuoneessa on tällainen mielestäni jugend-henkinen tapetti. Kuvassa näkyy myös tuo korjattu ovi (Lundbyn ovi Lisa-talossa). Mustat ovenkarmit ovat mielestäni tässä hauskat!
tähän huoneeseen pitäisi kehittää lattia, olin ajatellut itsetekemääni parkettia, mutta mielestäni tämä tapetti tarvitsisi tummemman lattian. Mieluiten laittaisin jotain hauskaa mosaiikkiparkettia tummemmasta puusta (siis kuvana). Mutta tulostaminen on yhä se suurin ongelma (tieysti sekin, että se parketti pitäisi ensin tehdä tai löytää).

jugend_tapetti-normal.jpg

Makuuhuoneen tapetti ei ole ihan jugendia. Sen verran klassista kuitenkin, että toimii. Tuohon lattiaan en ole ihan tyytyväinen... Katon voisi jo kiinnittää, kun seinät on tapetoitu.

makuuhuone_sinikukkatapetti-normal.jpg

Keittiöön laitoin lautalattia, johon olen periaatteessa tyytyväinen, mutta vähän olen toisaalta alkanut nyt miettiä sinne jotain 30-luvun laattaa... No, luultavasti tällä mennään. Tapettihan on talon alkuperäinen, joten sekin saa menetellä, vaikka ei nyt mitenkään täydellisesti vastaa sitä ajoitusta, jota olin talolle ajatellut. Ostin tänne ison vanhanaikaisen puuhellan ja pienen allaskaapin. Kun saan ne sisään mietin muun sisustuksen.

kakkoslisankeittioi-normal.jpg

Porrashallille ei ole tehty vielä mitään. Tuloste on tuossa mallina, sopisikohan tänne tuollainen laattalattia? Seiniin tule varmaan kapea aika klassinen raitatapetti. 

kakkoslisa_halli-normal.jpg
 Tuota hallin mustavalkoista lattiaa mietin myös kylppäriin. Tai sitten laitan kuusikulmaista. Tässä kuvassa paperia ei ole liimattu (saati lakattu) ja tulee olo, että laatat saisivat olla vähän pienempiä. 
Löysin tuonne tassuammeen ja boilerin ja haluaisin niihin sopivat lavuaarin ja WC-pöntön. En sellaisia, joihin kuuluu Lundby-tyyliin seinälaatoituspala. (Tai sitten pitäisi löytää niin huonokuntoiset Lundbyn osat, että raaskisin irrottaa isitä "laatoitusosasta".)
En ole varma mitä seiniin tulee. Art Noeveau-piirrosaiheita, boordit vai vain simppelit valkoiset laatat.  

kakkoslisa_vessa-normal.jpg

Muste on lopussa, joten nämä ovat ihan koekappaleita. Kuusikulmaista laattaa pitäisi vieläkin pienentää (tuo mustavalkoinen on vähän pienennetty).

koelattia1-normal.jpgkoelattia2-normal.jpg