Sain lopulta korjattua kylpyhuonen boilerin suihkuosan. Sain vessan lavuaarin ja pytyn, jotka maalasin ja irrotin lavuaarista huonokuntoisen taustalevyn. Pönttöä muotoilin kulmikkaammaksi. Täytyy vielä miettiä saisinko ne jotenkin ikääntyneen keltaisiksi kuten amme... Vai yritänkö muuten erottaa ne pienellä kaapilla, sermillä tms. Huoneseen on tulossa vielä ainakin mahonkinen peili jugend-henkisellä korsiteella ja patteri. 
Taustakaakelit ja lattia eivät ole kiinni. En ole vielä päättänyt jääkö niistä toinen tai peräti molemmat. Mutta luultavasti teen joka tapauksessa niin, että seinällä on kaakeleita vain ammeen takana ja lavuaarin yllä pieni alue.

vessa_kakkoslisajpg-normal.jpg

Lisäksi olen askarrellut pikkuesineitä etenkin keittiöön. Tässä Premol massasta tehtyjä maustepurkkeja. 

Keittiöön saan pian puuhellan ja vahan allaskaapin, joten pääsen tosissaan sisustamaan sitä.

maustepurkit-normal.jpg

Lisäksi tein samasta massasta muutaman kehyksen ja keittiöön seinänaulakon. Kehyksiin on myöhemmin asennettu peilit (yksi näkyy ylimmässä kuvassa) ja naulakkoon pielä punaiasten pallojen sisään keltaiset.

naulakko-normal.jpg

Tein massasta myös ruusukimpun.

ruusut-normal.jpg

Olohuoneeseen ostin takan- Siihen on tarkoitus lisätä koristeelliset kuviokaakelit. (Yläreunassa huonolatuista mustavalkotulostetta esimerkkinä). Kellosta puuttuu vielä viisarit, massalla tehty sekin. Taulussa puukehykset ja pingviinin on tehnyt kuopukseni. 

takka1-normal.jpg