Tänään sain toisen Lisatalon. Piti tietysti illalla pimeässä ottaa nopeasti kelvottomia kuvia.

Ainoat alkuperäiset pinnat ovat keittiössä ja parvekkeella. Keitiössä on sievä lautashylly, mutta se on väärin päin! Tiukasti seinään liimattuna (irrotin ja tapetti repesi, mutta ei haittaa jos laitan samaan paikkaan oikein päin).

Mahdollisesti siis säästän keittiön tapetin. Muualla seinät oli tapetoitu paksuhkolla muivipintaisella kartongilla. Yksivärisiä pintoja, jotka tässä kuvassa näyttävät paljon kivemmilta kuin livenä... Kaikissa lattioisa on muovimatto. Huvittavaa oli, että hallin tumman maton alla oli lähes täsmälleen samanvärinen hyväkuntoinen alkuperäislattia.

lisa2-normal.jpg

Tässä olen repinyt lattiat ja jo lähes kaikki tuonne lisätyt tapetit. Takaseinällä ne tietenkin myös tukkivat valopistokkeet. Muuten olisi ehkä ollut järkevänpää laittaa uudet tapetit vanhojen päälle.

lisa22-normal.jpg

Tässä pientä mallailua tapeteista, joita suunnittelen taloon. Oranssi Birger Kaipiaisen Ken on kiuruista kaunein, olohuoneesen, makuuhuoneeseen Liisa Ihmemaassa (haluaisin tämän Lisa-taloon) keittiöön lintuja, halliin Michael Clarckin woods. Ensimmäinen ja viimeinen ovat itse kuvasta pienentämiäni. Keskimmäiset linkkilistasta löytyvältä nukkekodin printtitapettisivustolta.

lisa23-normal.jpg