Sain tekemäni parketin tulosteena. Mielestäni näyttää siltä kuin ajattelinkin tuossa olohuoneessa. Katsotaan saisinko asennettua sen tänään illalla tai huomenna...

 

parketti_koepala-normal.jpg

Kokeeksi tein keittiöön verhotangon. Tanko on grillitikusta, kannattimet balsasta. Verhon renkaat nukkekotitaupasta, josta tilasin myös uskomattoman pieniä ruuveja ja nauloja. Verho tuollaista tilkkuilijoiden kangasta. Ei riittävän laskeutuvaa, mutta kuvion puolesta toimii. Tässä kohden se on kiinni vasta sinitarralla.

verhot-normal.jpg

Sain melko edullisesti pintaremonttia kaipaavan Lundby-talon (mukana oli muutama huonekalu). Tälle on nyt erilaisia suunnitelmia...

 

uusi_lundby-normal.jpg

Tästä olisi tarkoitus tehdä esikoisen Lisa-taloon alakerta sahaamalla talo poikki alla kuvassa näkyvän poikkiviivan kohdalta. Luultavasti jättäisin tuolloin portaat paikalleen, vaikka ne eivät todellisuudessa johda mihinkään. Matalan kylpyhuoneen päälle jää tuolloin kolo, joka pitäisi täyttää jollain paneelilla. Siellä voi ehkä säilyttää jotain jännää.  Molemmat lapset haluaisivat taloihinsa saunat, joten pikkuvessasta varmaan tulisi sauna. Ajattelin, että yläkerran makuuhuoneen (kolme seinää ja vino katto) voisi käyttää tekemällä siitä kuopuksen taloon pihasaunan. Sellaisen itsekin haluaisin jos asuisin omakotitalossa! Siihen pitäisi vain hankkia jostain lattia.

Toisaalta ehjän rikkominen on vähän luonteeni vastaista ja rakenteet talossa ovat täysin ehjät... Lisäksi talo on niin uusi, että vaikka sen rikkominen ei harmita samalla lailla kuin hyväkuntoisten vanhojen niin rakenteet ovat kokonaan muovia. Ikävä materiaali sahata... (Eikä muutenkaan suosikkini-)

Katsotaan mihin päädyn...

suunnitelma-normal.jpg