Tältä talo näytti tänään aamulla. Sinne on ostettu muutama uusi huonekalu, jotka ovat oikeasti juuri tähän taloon aikanaan suunniteltuja. Niiden mittasuhde on selvästi 1:18 kuten talonkin. Lundbyn kummallisuus on se, että talo on 1:18, mutta huonekalut 1:16. Niinpä huonekalut ovat hieman liian isoja huoneisiin, mikä näyttää vähän hassulta ja ennen kaikkea vaikeuttaa talon sisustamista.

Ainon_talo_lisa_huonekalut-normal.jpg

Ostin vanhan Lundbyn seinäpalan, joka leikattiin mattoveitsellä juuri tähän sopivaksi. Tapetti on hauska, ja jotenkin sopii Lisan tapettiin, joten en raaski maalata Lundby-seinää yksiväriseksi. Reunassa on askartelukaupan muovilistaa.

Kuvan flyygeli on tietääkseni myös Lisa-huonekalu, samoin siihen kuuluva "salongin huonekalut" sarja. Punainen tuoli ja jalkalamppu ovat Lundbyn.

lisa_uusi_seina-normal.jpg

Tässä parvekkeen seinä ulkoa päin. Lundbyn valkoinen tiiliverhoilu sopii riittävän hyvin Lisan keltaiseen vähän pienempään tiileen. Tähän olidsi hauska ehkä saada eri lattiamateriaali (jonkunlaista laattaa) parvekkeen puolelle. Siis printtinä. Mutta toimii näinkin alkuperäisellä lattialla.

lisa_seina_ulkoa-normal.jpg

Lisan olohuone esikoisen sisustamana. Pikari on Playmobilin, kulmakaappi luullakseni Lisan, akvario Lundbyn, oranssit tuolit kuopuksen oranssista vanhasta nukketalosta, pöydästä en ole varma.

lisa_olohuone-normal.jpg

Tässä vielä kuva eteishallista valmiina. Uusiin portaisiin on liimattu vanhoista risoista tiiliverhoilupaperi. Seinälle huonoihin kohtiin, ja vähän muuallekin, on laitettu "grafiikkatöitä" mustiin kehyksiin (ohuista puurimoista tai ihan tulitikuista tehty mustaksi maalaamalla).
Tässä kuvassa näkyy myös korjattu ovi. Selvisi, että ovista puuttuu kynnyslaudat, joihin alasarana kiinnittyisi. Nyt ne on korjattu muovinpaloilla, joihin on porattu pieni reikä.

lisa_eteinen-normal.jpg